Πώς μπορώ να δημιουργήσω νέο λογαριασμό;

Καλώς ήλθατε στο διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα Integrated Voice Therapy Academy. Για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό. Υπάρχουν δύο τρόποι για να το επιτύχετε αυτό:

Ο πρώτος είναι απλώς να συνδεθείτε με έναν από τους λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων σας. Είναι σίγουρα ο ευκολότερος τρόπος, καθώς δεν χρειάζεται να θυμάστε άκομα έναν κωδικό πρόσβασης. Για να συνδεθείτε, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί που αντιστοιχεί στο κοινωνικό δίκτυο που προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε και ακολουθήστε τη διαδικασία. Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση email σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε
εισαγάγει μια έγκυρη διεύθυνση email όπου θα σας αποστέλονται τα απαραίτητα μειλ για να συνδέεστε αργότερα με τα μαθήματα της επιλογής σας.

Η δεύτερη επιλογή για τη δημιουργία νέου λογαριασμού είναι η χρήση του email σας. Κάντε κλικ στο "Δημιουργία λογαριασμού"  ("Create Account") που θα βρείτε τη φόρμα Εγγραφής.

Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής με το όνομα, το email και τον κωδικό πρόσβασης που θέλετε να δημιουργήσετε και κάντε κλικ στο "Ξεκινήστε το ταξίδι μάθησης".

Αυτό είναι, μπορείτε τώρα να έχετε πρόσβαση στο διαδικτυακό σχολείο και να περιηγηθείτε στα διαθέσιμα μαθήματα.

Πώς να συνδεθώ στην πλατφόρμα μου με έναν υπάρχοντα λογαριασμό;

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει έναν κοινωνικό λογαριασμό (Facebook ή Linkedin) για να εγγραφείτε στο σχολείο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο αντίστοιχο κουμπί  "Σύνδεση" στη φόρμα Σύνδεσης.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το email σας για να εγγραφείτε στο σχολείο, απλά συμπληρώστε το ίδιο e-mail και τον κωδικό πρόσβασής σας στη φόρμα Σύνδεση και κάντε κλικ στο "Σύνδεση" / Login.

Αυτό είναι, τώρα μπορείτε να περιηγηθείτε στον κατάλογο μαθημάτων μας!

Προβλήματα κατά τη σύνδεση στην πλατφόρμα σας;

Πρώτα απ' όλα, βεβαιωθείτε ότι ο συνδυασμός e-mail και κωδικού πρόσβασης που δοκιμάσατε είναι σωστός (για λόγους ασφαλείας, το μήνυμα σφάλματος δεν αναφέρεται εάν κάνατε λάθος στο email ή τον κωδικό πρόσβασής σας. Αυτό είναι σκόπιμο έτσι ώστε να είναι πιο δύσκολο για κακόβουλα άτομα να μαντέψουν οποιαδήποτε στοιχεία του λογαριασμού σας). Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορεί να έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε απλά να ζητήσετε να σας σταλεί νέος κωδικός πρόσβασης. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο  "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας;" που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κουμπί  "Σύνδεση" / Login.

Πληκτρολογήστε το email που αντιστοιχεί στον λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο "Αποστολή". Θα λάβετε email με έναν σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης για τον λογαριασμό σας. Εάν δεν εμφανίζεται το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα Εισερχόμενά σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επίσης ελέγξει το φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων, καθώς ενδέχεται να έχει εντοπιστεί κατά λάθος από το φίλτρο ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν συμβαίνει αυτό, φροντίστε να αναγνωρίσετε αυτό το μήνυμα ως "Μη ανεπιθύμητο", ώστε να μην χάνετε μελλοντική αλληλογραφία από το διαδικτυακή πλατφόρμα.

Πώς μπορώ να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασής μου;

Η αλλαγή του κωδικού πρόσβασης μπορεί να γίνει από τη φόρμα εισόδου της
διαδικτυακής πλατφόρμας (πρέπει πρώτα να αποσυνδεθείτε). Μεταβείτε στη φόρμα σύνδεσης και
κάντε κλικ στο "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας;" κουμπί που βρίσκεται ακριβώς κάτω
από το κουμπί "Σύνδεση" / Login.

Εισαγάγετε το email του λογαριασμού σας και κάντε κλικ στο "Αποστολή"

Σύντομα θα λάβετε ένα email που περιέχει έναν σύνδεσμο για την επαναφορά του κωδικού πρόσβασής
σας. Εάν δεν λάβετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά από λίγα λεπτά, ελέγξτε το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του λογαριασμού σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς το email ενδέχεται να έχει σταλεί κατά λάθος στον κάδο ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Υπάρχουν δύο είδη μαθημάτων, τα δωρεάν και αυτά που πρέπει να αγοράσετε.

Εάν το μάθημα στο οποίο θέλετε να εγγραφείτε είναι δωρεάν, κάντε κλικ στο "Έναρξη δωρεάν" και θα έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Εάν το μάθημα που θέλετε να εγγραφείτε δεν είναι δωρεάν, η πληρωμή θα γίνει εκτός πλατφόρμας.  Για να δείτε τις τιμές επιλέξτε είτε την ενότητα "Τιμές" ή δείτε τις τιμές επιλέγοντας  "Εγγραφή" και οι τιμές του μαθήματος καθώς και εκτωτικές επιλογές θα γίνουν ορατες κάτω από την "Εγγραφή".  

Για αρχή, η επιλογή διαδικτυακής πληρωμής δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα, έρχεται! Όταν επιλέξετε το μάθημα ή το εκπτωτικό πακέτο μάθημάτων που επιθυμείτε, στελνετε την επιλογή σας συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα ή επικοινωνείτε μέσω email αναφέροντας την επιλογή σας και τα στοιχεία τιμολογίου. Στη συνέχεια, θα λάβετε πληροφορίες πληρωμής και πρόσβασης στα μαθήματα σας μέσω μειλ.

Όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή σας, θα γίνει αυτόματη εγγραφή στο μάθημα ή στο πακέτο της επιλογής σας και θα μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως την εκπαίδευση.

Αγόρασα ένα μάθημα. Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση;

Εάν έχετε ήδη αγοράσει ένα μάθημα, πρέπει μόνο να επισκεφθείτε τη σελίδα του μαθήματος και θα έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση από την αρχική σελίδα της πλατφόρμας σας. Τα μαθήματα που έχετε αγοράσει θα εμφανίζονται στην κορυφή της λίστας μαθημάτων. Κάνοντας κλικ σε μια κάρτα μαθήματος θα κατευθυνθείτε στο περιεχόμενό της.

Πώς μπορώ να πλοηγηθώ σε ένα μάθημα;

Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα μάθημα, θα βρείτε έναν πλήρη πίνακα περιεχομένων στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις ενότητες και να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα εκμάθησης που θέλετε να μελετήσετε. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα ήταν καλύτερα αν απλά ακολουθούσατε τη γραμμική σειρά μαθημάτων που πρότεινε ο καθηγητής του μαθήματος. Στο μέλλον, μπορείτε πάντα να επιστρέψετε ξανά και να επισκεφτείτε οποιαδήποτε ενότητα μάθησης θέλετε. Σημειώστε ότι οι μονάδες εκμάθησης που έχετε επισκεφτεί / ολοκληρώσει επισημαίνονται με ένα διακριτό σημάδι επιλογής.

Πώς κατεβάζω περιεχόμενο μαθήματος;

Εάν είστε εγγεγραμμένοι σ’ ένα μάθημα (επί πληρωμή ή όχι) θα έχετε πρόσβαση σε ολόκληρο το περιεχόμενο του μαθήματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα περιεχόμενα των μαθημάτων είναι προστατευμένα από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και δεν είναι διαθέσιμα για λήψη, οπότε θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο και να έχετε πρόσβαση στα περιεχόμενα μέσω του προγράμματος περιήγησης σας. Ορισμένο υλικό, όπως αρχεία PDF είναι διαθέσιμο για λήψη.

Πρέπει να είμαι συνδεδεμένος σε συγκεκριμένη ώρα για να παρακολουθήσω ένα μάθημα;

Όχι, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία σας όποτε θέλετε. Το μάθημα παραμένει διαδικτυακό όλο το 24ωρο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πρόσβαση στο Διαδίκτυο και ένα αρκετά σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης.

Μπορώ να παρακολουθήσω περισσότερα από ένα μαθήματα τη φορά;

Ναι. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όσα μαθήματα θέλετε

Ποια προγράμματα περιήγησης υποστηρίζονται;

Υποστηρίζουμε τις τελευταίες εκδόσεις όλων των γνωστών προγραμμάτων περιήγησης. Για βέλτιστη μαθητική εμπειρία, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Mozilla Firefox ή το Google Chrome

Μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα στο iPad ή το tablet μου;

Φυσικά και μπορείτε, το IVT Academy ανταποκρίνεται πλήρως σε όλα τα είδη ηλεκτρονικών συσκευών. Να σημειωθεί όμως πως η καλύτερη μαθητική εμπειρία θα είναι από υπολογιστή διότι τα περισσότερα μαθήματα είναι με ενσωματωμένα βίντεο τα οποία δεν θα φαίνονται το ίδια καθαρά σε μικρότερες οθόνες.

Μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα στο iPhone ή το smartphone μου;

Φυσικά και μπορείτε αλλά σε καμμία περίπτωση δεν το συστήνω διότι η ιδανικότερη εκπαιδευτική εμπειρία θα είναι σε οθόνη υπολογιστή . Αν όμως δεν υπάρχει άλλη επιλογή, η πλατφόρμα ανταποκρίνεται πλήρως σε όλα τα είδη κινητών συσκευών. Σε αυτή την περίπτωση, για βέλτιστη εμπειρία, προτείνω να χρησιμοποιήσετε την έκδοση για κινητά του Google Chrome, εάν η συσκευή σας το υποστηρίζει.

Απαιτείται πρόσβαση στο Διαδίκτυο;

Ναι, απαιτείται πρόσβαση στο Διαδίκτυο, καθώς όλα τα περιεχόμενα του μαθήματος είναι διαδικτυακά. Σας προτείνουμε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια ευρυζωνική σύνδεση στο Διαδίκτυο, ειδικά όταν πρέπει να διαβάσετε περιεχόμενο βίντεο.

Προτεινόμενη τεχνολογία

Απλώς μια ευρυζωνική σύνδεση στο Διαδίκτυο και η τελευταία, ενημερωμένη έκδοση του αγαπημένου σας προγράμματος περιήγησης.

Αντιμετώπιση προβλημάτων με το βίντεο

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο προσπαθεί αυτόματα να προσαρμόσει την ποιότητα του βίντεο στην ταχύτητα του διαδικτύου σας, προσφέροντάς σας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, για πολύ αργές συνδέσεις, αυτό μπορεί να μην είναι δυνατό. Εάν αντιμετωπίζετε υπερβολικό buffering  κατά την αναπαραγωγή, πιθανότατα σημβαίνει επειδή η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο δεν μπορεί να υποστηρίξει τη συνεχή αναπαραγωγή του βίντεο. Σε αυτήν την περίπτωση προσπαθήστε να επαναφέρετε τη σύνδεση / το router του διαδικτύου ή, εάν είναι δυνατόν, δοκιμάστε να αποκτήσετε πρόσβαση στα διαδικτυακά μαθήματά σας χρησιμοποιώντας μια καλύτερη σύνδεση στο Διαδίκτυο.
Μπορεί επίσης να θέλετε να δοκιμάσετε μία από τα ακόλουθες λύσεις:

- Κλείστε τις επιπλέον καρτέλες του προγράμματος περιήγησης ή άλλες εφαρμογές που ενδέχεται να χρησιμοποιούν τη σύνδεση σας.

- Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος περιήγησής σας.

Πόσο σύντομα θα αποκτήσω πρόσβαση στα μαθήματά μου;

Θα αποκτήσετε πρόσβαση στα μαθήματά σας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής ή την πραγματοποίηση διαδικτυακής αγοράς όταν γίνει ενεργή ή όταν σας κάνω εγώ εγγραφή μέσα από το σύστημα ..

Λήγει η πρόσβαση στα μαθήματα επί πληρωμή;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αφού εγγραφείτε σε ένα μάθημα, θα έχετε πρόσβαση για όλη σας τη ζωή. Τα μαθήματα με περιορισμένη πρόσβαση χρόνου το αναφέρουν ξεκάθαρα στην περιγραφή του μαθήματος.

Υπάρχουν προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση των μαθημάτων;

Αναλόγως το μάθημα. Τα μαθήματα του Εκαιδευτικού Προγράμματος 1 έχουν προϋπόθεση την παρακολούθηση των δια ζώσης σεμιναρίων  ή webinar IVT.   Άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι διαθέσιμα χωρίς προαπαιτούμενα.
Τα δωρεάν μαθήματα δεν έχουν προαπαιτούμενα.

 Μπορώ να δοκιμάσω ένα μάθημα πριν αποφασίσω να το αγοράσω;

Σε πολλές περιπτώσεις, τα μαθήματα έχουν μία ή περισσότερες δωρεάν ενότητες που μπορείτε να δοκιμάσετε πριν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα μάθημα. Στα υπόλοιπα μαθήματα όπου δεν υπάρχει δωρεάν περιεχόμενο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να σας δώσω πρόσβαση περιορισμένου χρόνου για δοκιμή.

Πως μπορώ να ακυρώσω ένα μάθημα;

 Για να ακυρώσετε μια εγγραφή σε μαθήματα ή να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε με μειλ ή τηλεφωνικώς (τα στοιχεία επικοινωνίας βρίσκονται στην επιλογή "Ο λογαριασμός σας" στο επάνω δεξί μενού).

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ένα μάθημα;

Εξαρτάται από την ατομική πορεία σας. Κάθε μάθημα έχει διαφορετικές απαιτήσεις χρόνου. Διαβάστε την περιγραφή του μαθήματος όπου είναι ευδιάκριτος ο χρόνος που διαρκεί το κάθε βίντεο ή επικοινωνήστε με εμένα για πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες.
Υπάρχει και σήμανση για το ποσοστό ολοκλήρωσης του εκάστοτε μαθήματος.

 Πως μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση σε ένα μάθημα που έχω ολοκληρώσει;

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα μαθήματά σας ανά πάσα στιγμή, απλά αν συνδεθείτε στην πλατφόρμα και μεταβείτε στη σελίδα των μαθημάτων. Τα μαθήματα που έχετε αγοράσει εμφανίζονται πάντα πρώτα στον κατάλογο μαθημάτων του σχολείου.

Ποιες μορφές πληρωμής δέχεστε;

Σύντομα θα γίνει ενεργή η δυνατότητα διαδικτυακής πληρωμής με όλες τις κύριες πιστωτικές κάρτες και PayPal.

Προς το παρόν όμως, οι πληρωμές γίνονται δεκτές μόνο εκτός σύνδεσης. Επικοινωνήσετ μαζί μου τηλεφωνικώς ή με μειλ για τις απαραίτητες πληροφορίες.

Πώς μπορώ να επεξεργαστώ / εισαγάγω τα στοιχεία του λογαριασμού μου
(Εικόνα προφίλ, βιογραφία, τοποθεσίες κ.λπ.)

Όταν συνδεθείτε έχοντας ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής, κάντε κλικ στο "Προφίλ"  που μπορείτε να βρείτε ακριβώς κάτω από το όνομα σας, στην αρχική σελίδα.  Αυτό θα σας οδηγήσει στη σελίδα του προφίλ σας.

Εκεί, κάντε κλικ στο κουμπί επεξεργασίας και αρχίστε να αλλάζετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Μπορείτε να ενημερώσετε το όνομα και το email σας, να προσθέσετε ένα σύντομο βιογραφικό ώστε άλλα μέλη της κοινότητας να μπορούν να μάθουν περισσότερα για εσάς και να προσθέσετε τους κοινωνικούς λογαριασμούς σας, ώστε άλλοι να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Πώς να στείλω ιδιωτικό μήνυμα εισερχομένων σε άλλο μαθητή;

Κάντε κλικ στο εικονίδιο αλληλογραφίας στην πάνω μεριά της κεντρικής σελίδας.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του φακέλου για "Νέο μήνυμα" στην κορυφή.
Επιλέξτε τον συμφοιτητή στον οποίο θέλετε να στείλετε το μήνυμα (πληκτρολογείστε "@" και το όνομα του
μαθητή. Θα εμφανιστεί μια λίστα προτεινόμενων λογαριασμών και μπορείτε να επιλέξετε το σωστό).
Συμπληρώστε το μήνυμά σας και κάντε κλικ το κουμπί "αποστολή" /send.

 Πως μπορώ να δω ποιοι είναι οι συμφοιτητές μου;

Επιλέγοντας τις 3 οριζόντιες γραμμούλες στην πάνω αριστερη γωνία στη σελίδα του μαθήματος, θα ανοίξει η παρακάτω καρτέλα. Στη συνέχεια επιλέξτε "Χρήστες" και θα ανοίξει επόμενη  καρτέλα όπου θα μπορείτε να δείτε όλους τους εγγεγραμμένους μαθητές σε ένα συγκεκριμένο μάθημα.

Μπορείτε επίσης να δείτε όλους τους φοιτητές IVT Academy κάνοντας κλικ στο κουμπί "Φωνοταξιδευτές" στο κεντρικό μενού του σχολείου.

 Πως μπορώ να βρω τον πίνακα συζήτησης με τους συμφοιτητές μου;

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Συζήτηση" που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον πίνακα περιεχομένων του μαθήματος, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη συζήτηση αυτού του μαθήματος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνήσετε με τους συμφοιτητές αλλά και με την αγαπημένη καθηγήτρια σας:)
Δημιουργήθηκε με