Κατάλογος Μαθημάτων και Webinar

Ξεκίνησε να μαθαίνεις τώρα

Κάνε εγγραφή για να ξεκινήσεις!
Επίλεξε τα μαθήματα / ενότητες που χρειάζεσαι για
να εξελιχθείς ως ειδικός της φωνής!.

Μαθήματα / Ενότητες

\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards
Τα καλά λογια των αποφοιτων

Οι απόφοιτοι IVT Academy λένε για
τις εμπειρίες τους...

Έχω ολοκληρώσει την παρακολούθηση του webinar Παιδιατρικής Φωνοθεραπείας. Ήταν πρακτικό, άμεσο, πολύ συγκεκριμένο και πλήρως κατανοητά όσα αναφέρθηκαν.
Το μαγνητοσκοπημένο ήταν καλή επιλογή καθώς μπορούσα να παρακολουθήσω ξανά όποια σημεία ήθελα και να κρατώ σημειώσεις
χωρίς να χάνω τίποτα.
Άξιζε 100%!!! 

κωνσταντινα φιρφιρη
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό το εξαιρετικό webinar γεμάτο γνώσεις που μας παρουσιάσατε, μαθαίνοντας μας αυτόν τον μαγικό κόσμο της φωνής! Δεν είχε κανένα μειονέκτημα στο ότι ήταν εξ' αποστάσεως/online. Ήταν εξίσου βιωματικό και κατανοητό! Υπήρχε πολύς χρόνος για εξατομικευμένη πρακτική εξάσκηση όλων των τεχνικών. Είμαι πολύ χαρούμενη που άνοιξα έναν νέο και τόσο ενδιαφέροντα ορίζοντα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Εντυπωσιάστηκα με όσα μου πρόσφερε αυτή η διήμερη εκπαίδευση στη Φωνοθεραπεία και ανυπομονώ για το επόμενο επίπεδο! 
βιβη ντανγκα
λογοθεραπευτρια
Συγχαρητήρια Ελπίδα που κατάφερες να δημιουργήσεις ένα τόσο χρήσιμο εργαλείο στο ταξίδι της φωνής. Οι γνώσεις και τα μαθήματα που παρέχει το online academy με βοήθησαν να αντιληφθώ πλήρως καθώς και να εμβαθύνω στις ήδη κατεκτημένες γνώσεις των σεμιναρίων. Μου δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστώ οποιαδήποτε χρονική στιγμή θέλω και με διαδραστικά τρόπο τα ελλείματα μου.
Ελπιδα κατσαμακη
λογοθεραπευτρια
Δημιουργήθηκε με